Bildiğiniz gibi siyah & beyaz bu sezonun en fazla öne çıkan moda trendi. Siyah ve beyaz parçaları birbiri ile kombinlemek oldukça kolay ve şıktır. Peki ya diğer renkler? Evet baştan aşağı siyah & beyaz giyinmek hoş ama bence aynı zamanda canlı renklerle birlikte kullanırsanız harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Zıt renklerin uyumu diye bir gerçek var ne de olsa  Hadi biraz ilham alalım;



Siyah & beyaz kombinlerinize bir parça renk katmanın en basit yolu aksesuarlar. Siyah ve beyazın baskın olduğu kombinlerinize canlı renklerde ayakkabı yada çanta (yada her ikisi) ekleyerek anında hareket kazandırabilirsiniz.



Ben siyah ve beyazı tamamlayacak en güzel renklerin kobalt mavisi ve kırmızının tonları olduğunu düşünüyorum.





Pembe de siyah & beyaz kombinleri tamamlamak için iyi bir alternatif doğrusu.



Kullanması biraz cesaret istese de neon renkleri kullanarak siyah ve beyaz kombinlerinizi patlatabilir, dikkat çekebilirsiniz.



Ve son olarak siyah & beyaz çizgilerin diğer desenlerle ne kadar uyumlu olduğundan bahsetmek istiyorum. Özellikle floral desenlerle bir arada kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken diğer desenli parçanın içinde de siyah ve beyaz renklerin kullanılmış olmasıdır.


Siyah ve beyaz kombinlerinizi tamamlayacak daha birçok renk var. Bence canlı renkleri kombinlerinize dahil ederek ilkbahar yaz sezonunun enerjisini görünüşünüze yansıtın!


görsel: lookbook.nu, chicisimo.com



Siyah ve Beyazı Canlı Renklerle Kombinleyin!


Leave a Reply