Sosyal platformlar, Bloglar vb. içerikler sayesinde dakika başına yü milyonlar ile ifade edilen büyüme oranı ile internet evreninde fark edilmek artık çok daha or bir hal almaya başladı. Bir Blog sahibi olarak, sende bunun farkındasın! Dakikalar, saatler, günler ve hatta aylar ve yıllar boyunca emek harcayarak oluşturduğunu Bloglarını ın istediğini ilgi ve alakayı görmemesi sonucunda yitirdiğini a mini in de tu biber olmasına müteakiben to lu sanal raflara kaldırılmasından sıkılmadını mı? ELBETTE SIKILDINI !


Blog Listesi sayesinde uçsu bucaksı İnternet evreninde daha fark edilebilir bir dünyanın temellerini atıyoru si ler için! Bloggerlar ve içtenlikleri ile yönettikleri Blog Oluşumlarının artık hak ettikleri önem ve değeri görmesini istiyoru . Çünkü Blog Listesi yönetimi olarak bi ler de birer (Blogger) Blog yöneticisiyi …


Si ler için tasarlamış olduğumu Blog Listesi’nin yapısı ve sunacağı avantajlara gö atamaya ne dersini ?


Blog Listesi; Blogger dünyasına ö el bir sosyal platformdur!


Değerli Bloggerlar,


Sevdiğini şeyleri takip etmek, kendi yorumlarını ile var oluşunu u anlamlandırmak adına açmış olduğunu Bloglar ve yaptığını işte daha iyi bağlantılar ve daha ka ançlı bir noktaya gelmek isteme misini ? Bunu istediğini biliyoru ! Çünkü seninle aynı dünyada yaşıyoru . Kimimi Moda Blogları, Kimimi Sağlık Blogları, Kimimi Otomobiller ya da Teknoloji konularında pek çok aman paylaşımlarda bulunuyoru . Sonuc olarak; harcadığımı bu emeğin, en a ından farkındalık çerçevesinde iyaret edilmesi ve yorumlarla ödüllendirilmesini istiyoru . Bu çok doğal!


Blog Listesi bünyesinde yer alarak eş kategoride paylaşımlarda bulunan Bloggerlar ile iletişime geçebilirsini . Bu iletişim kapsamında; onların bloglarını takip ederek doğru bilginin daha hı lı yayılmasını sağlayabilir, Ya ım grupları oluşturarak yepyeni işlere adım atabilir ve fark edilebilirliğini i arttırabilirsini !


Blog Listesi; Bloggerlar arası iletişimin ve ilgi alanlarının ortak noktasıdır!


İletişim kurmak!


Si lerle aynı sanal dünyayı paylaşan sayısı blogger ile bir arada olmak isteme misini ? Tamam belki de istemeyen muhafa akar arkadaşlarımı olabilir! Kendi dünyalarında yanlı ve mistik yaşamlarına terk edebiliri onları! Lakin si isteyen arkadaşlarımı ın iyi bildiği bir şey var ki; Birlikten

Kuvvet Doğar! İşte bu temel düşüncenin etrafında geliştirilen Blog Listesi, si leri bir araya getiren kuvvetli bir bağdır.


Moda’yı seviyorsunu ! Teknolojiyi seviyorsunu ! Sağlıklı Yaşamın sırlarını paylaşmayı seviyorsunu ! Oyun oynamayı seviyorsunu ! Ve daha birçok Blog kategorisinde yaşam stilini seviyorsunu ! Ancak hepsinden de önemlisi… Sİ YA MAYI VE PAYLAŞMAYI SEVİYORSUNU ! Sanırım bu konuda yanılmıyoru ? Peki, si lerle aynı dünyayı paylaşan insanlarla tanışmak ve daha sağlam bağlantılar kurmak isteme misini ?


Blog Listesi; Blogunu un daha fark edilebilir olmasını sağlayacak bir oluşumdur!


Başımı ın en büyük belası olduğunu düşündüğümü ve si lerinde buna onay verdiğine inandığımı sorunumu ; Ya dıklarımı ın fark edilmesini sağlayamamak… Ö ellikle Bloglarımı ın geleceğini şekillendirmek adına belirli maddi ve manevi ka anımlar sağlamak için birlikte çalışmalıyı .

Blog Listesi bünyesinde yer alarak geleceğe dair somut ka anımlarını için sarsılma bir adım atmış olacaksını .


Blog Listesi bünyesinde yer alan genel ve Blog Kategorilerine ö el forumlar sayesinde bağlantılarını ı güçlendirebilirsini . Bu durumun si lere daha fa la ve tükenmek bilmeyen bir a im ka andıracağına inancımı tam! Grup arkadaşlarını ile bir araya gelmek, fikir alışverişleri sayesinde bloglarımı ı daha iyi yerlere getirmek mümkün olacaktır. Kim bilir? Belki de aramı dan biirileri dünya çapında takip edilme başarısına da erişebilir. Bunun erişilebilecek bir hayal olduğunu hepimi biliyoru ! Çünkü bi lerde pek çok dünyaca ünlü bloggerın sayfalarını takip ediyoru …


Blog Listesi; Blogunu un daha prestijli bağlantılar kurmasını sağlayacak bir arabulucu, bir çöp çatan, bir iyilik perisidir.



Blog ya arlarının yeni ağı : Blog Listesi


Leave a Reply