Beya gömlek; amansı oluşu, kolay kombinlenmesi ve etkili bir şıklık yaratması nedeniyle her gardropta olması gereken anahtar parçalardan biridir. Beya bir gömlek ile feminen bir görünüm yakalamanı da mümkün, aksine maskülen bir görünüm de. İşte bu klasik parça, 2013 ilkbahar ya defilelerinde de bol bol kullanıldı. Gelin içinde bulunduğumu se on beya gömleği hangi şekillerde göreceği , en moda beya gömlek modelleri neler bir gö atalım;


Klasik Beya Gömlek



Öncelikle klasik beya gömlekten bahsedelim. 2013 ilkbahar ya koleksiyonlarında klasik beya gömleklerin maskülen bir tar da kullanıldığını görüyoru . Maskülen görünümden hoşlanıyorsanı si de podyumlardan ilham alabilirsini . Kumaş seçimini i daha feminen tutarsanı aradaki dengeyi sağlayabilir, maskülen bir kombinin içinde de seksi görünebilirsini .


Transparan Detaylı Beya Gömlek



Bildiğini gibi transparan detaylar bu se onun trendleri arasında. Beya gömlek de bundan nasibini aldı. Transparan detaylarla süslenen beya gömlekler daha feminen bir görünüm isteyenler için yerinde bir tercih olabilir. Jason Wu defilesindeki yüksek bel dantel bir eteğin içine sokulan ve topuklu ayakkabılarla tamamlanan transparan detaylı gömlek iyi bir örnek.


La er Kesim Beya Gömlek



Aynı şekilde la er kesim kıyafetler de bu se on bol bol karşımı a çıkacak. Gö dolduran, modern bir görünüm için tercihini i la er kesim detaylarla hareketlendirilmiş gömleklerden yana kullanabilirsini .


İşlemeli Beya Gömlek



Taşlarla, boncuklarla işlenmiş gömlekleri hangimi sevmiyoru ki? Hatta kimi aman sıradan dü gömleklerimi i kendi istediğimi gibi süslediğimi de oluyor. İster yaka kısmında ister düğmeler boyunca olsun, işlemelerle süslenmiş beya gömlekler bu se on da gönlümü ü fethedecek!


Kolları Bol Beya Gömlek



Ralph Lauren defilesinde boyfriend gömlekleri andıran kolları volümlü beya gömlekler boy gösterdi. 2013 ilkbahar ya se onunda beya gömlek trendine bu gömlek modeli ile de kolayca uymanı mümkün.


görsel: style.com



2013 İlkbahar Ya Trendi: Beya Gömlek


Leave a Reply