Hemen her sezon bir çok giyim ve aksesuarda vazgeçilmez desenlerden biri olan leopar desenini kimileri çok sever, kimileri ise ondan  nefret eder ve asla giymem/kullanmam dediği desendir. Sanırım geçmiş yıllarda Banu Alkan veya Ahu Tuğba’nın bilinçaltımızda yarattığı etkidendir, kim bilir :)

Neyse ki artık Türk halkı olarak leopar desenine olan ön yargılarımızı aştık diye düşünüyorum çünkü önceden çoğunlukla abiye ve iç giyimde kullanılan leopar deseni, artık spor giyimden tutun da çocuk giyime kadar hatta telefon kılıfları, not defterleri vs  gibi günlük hayatta kullandığımız birçok eşyada  bile leopar deseni kullanılmakta.


Önemli olan leopar desenini nerede ve nasıl kullandığımız. Burada çok ince bir çizgi var işte. Çok abartıldığında evet bir Banu Alkan veya Ahu Tuğba izlenimi bırakılabilir  Hadi Türk halkı olarak, bu konuda kendimizi aştık aşmasına da, peki aramızda leopar desenini bu kadar sevip de abartabilecek olanlar var mıdır ki?


 


Mesela evinizin dış boyasını leopar desenli yaptıracak kadar tutkun musunuz?



Ya da evinizin merdivenlerini?



 


Buzdolabınızı?



Arabanızı?




Arabanızın koltuklarını ve direksiyonunuzu? 



Motosikletinizi?



Varsa veya olsaydı yatınızı?



Peki dudaklar?



Tırnaklarımızda kullanmaya başladık leopar desenini, şuan dudağıma hayatta leopar deseni yapmam dediğinizi duyar gibiyim ama hiç belli olmaz her an tırnaklarda olduğu gibi dudaklarda da görünce yadırgamayacağımız günler yakın olabilir  Ne dersiniz?  Yadırgadığımız ne varsa, moda olunca ne de olsa çok olağan gelmiyor mu bize de genellikle bir süre sonra?


Bloguma da beklerim;  kavunluvotka.com


SEVGİLER ^^



Leopar Aşkına!


Leave a Reply