2013 sonbahar kış koleksiyonlarının sergilendiği son durak olan Paris moda haftası da sona erdi. O halde bize önümüzdeki sezon hangi trendler öne çıkacak incelemek kalıyor  Hadi bir göz atalım;


Pastel Renkler



2013 sonbahar kış koleksiyonlarında öne çıkan renkler arasında pastel tonlar var. Koleksiyonlarda kullanılan bu şeker gibi renkler sonbahar kış sezonunun sert yüzünü biraz olsun yumuşatacak gibi görünüyor.


Mavinin Tonları



Daha önceki Milano Moda Haftası: 2013 Sonbahar Kış Moda Trendleri başlıklı yazımda mavinin 2013 sonbahar kış sezonunun rengi olabileceğinden bahsetmiştim. Paris Moda Haftasındaki koleksiyonlar da bu tespitimi doğrular nitelikteydi. Önümüzdeki sezon kobalt, lacivert, gökyüzü mavisi derken mavinin oldukça çeşitli tonlarını kullanacağız.


Ekose Desen



Ekose desenlere geçtiğimiz sonbahar kış sezonundan zaten aşinayız. Görünen o ki 2013 sonbahar kış sezonunda da aynı şekilde trendler arasında olmaya devam edecek.


Büyük Boy Kabanlar



Yine geçtiğimiz sonbahar kış sezonunun moda trendlerinden biri karşımızda; oversize (büyük boy) kabanlar. İster pastel pembe tonlarında ister naturel renklerde olsun, büyük boy kabanlar Paris Moda Haftasına damgasını vurdu.



Paris Moda Haftası: 2013 Sonbahar Kış Moda Trendleri


Leave a Reply