Size yine daha önce 2013 İlkbahar Yaz Moda Trendleri başlığı altında bahsettiğim cut out yani pencereli kıyafet modasına bugün biraz daha etraflıca yer vermek istiyorum. Bu sezon geçtiğimiz sezonların aksine pencereler kıyafetlerin oldukça çeşitli bölgelerinde kullanılıyor. Omuzlar, diyafram, göğüs, karın ve hatta kalça. Tabi bu trendi başarılı bir şekilde uygulamak istiyorsanız yapmanız gereken bu kadar seçenekten hangisinin size daha uygun olduğuna karar vermek. Ve tabi cesur kesimler mi, yoksa minimal pencereler mi sorusuna cevap vermek


Bu soruların cevabını vücudunuzu inceleyerek bulabilirsiniz. Cut out kıyafetlerle vücudunuzun güvendiğiniz bölgesini göstermeli, sıkıntı bulunan bölgelerini ise sakınmalısınız.



Mesela bana sorarsanız bu trendi en risksiz hali ile uygulamak için omuzları kesik kıyafetleri seçin derim. Çünkü omuzlar vücudunuzun kilo almayan bölgesidir ve her zaman seksi görünür.




Eğer vücudunuza tamamen güveniyorsanız tabi dediğim gibi daha cesur davranabilirsiniz. Diyafram, karın gibi bölgelerde pencere kullanabilirsiniz. Kalça pencereleri ne derecede tercih edilir bilmiyorum tabi  Fazla cesur olmak lazım sanırım.





Son olarak bu trend ile ilgili bir tavsiye de daha bulunmak isterim. Pencereler az ve yeteri dozda kullanılırsa daha başarılı ve seksi bir görünüm yakalanıyor bence. Tıpkı dekolte gibi abartılı bir şekilde kullanıldığında şıklıktan çok uzak bir görüntü çıkıyor ortaya.


Sizin bu trend hakkındaki düşünceleriniz nedir?


görsel: fashionising.com



2013 İlkbahar Yaz Trendi: Cut Out Kıyafetler


Leave a Reply