Sonbahar-kış moda haftaları hı kesmeden devam ederken son olarak Londra Moda Haftasındaki makyaj uygulamalarını mercek altına aldık! Londra Moda Haftası resmi sponsoru Toni&Guy ekibi ve ürünleriyle sahne arkasında yoğun bir tempoda çalıştılar ve sonuç çok gü eldi.


RENKLERİN COŞKUSU
En çılgın stil: Vivien Westwood Red Label

Ünlü modacı podyumu makyajıyla da salladı. Renkli sıra dışı makyaj uygulamalarında ilhamını Marilyn, Debbie Harry, Eli abeth Taylor ve Queen’den almış olmasına şaşamamak gerek.



Tata Naka, rengarenk kıyafetleriyle sonbahar se onunda da ya ı hatırlamak isteyenler için oluşturduğu koleksiyonunda gö lerde uçuk mavi tonu far uygulayarak gökyü ünün maviliğini gö lere taşımış.



DUDAKLARA RENK GELSİN!
Holly Fulton, Beatrice Halle’den esinlediği sahne makyajında akımış gö makyajını canlı kırmı ı ruj ile bütünleştirmiş. Ten makyajı oldukça sade uygulanarak seksi ve modern bir görünüm yakalamayı başarmış.Ashely Isha için Body Shop’un makyaj ekibi bordo tonlarında ruj kullandı. Ten makyajında ise bol ışık oyunları vardı. Bi den si e bir tüyo: ten makyajını ın doğal gö ükmesi ve yü ünü ü orantılamak için kontürleme yapmak şart! Tenini den 2 ton kotu bron er ya da pudrayı yü ün çöküntülerine ve dış sınırına uygulayarak yü ünü ü belirginleştirirken yü ünü ün çıkıntılı bölgelerine hafif bir aydınlatıcı sürerek aydınlık ve canlı bir görünüm ka anabilirsini . Son olarak allığını ı elmacık kemiklerinin üstüne hafif bir şekilde sürdüğünü de ten makyajını bitmiş olacak!



SONBAHAR ROMANTİ Mİ
Ones to watch ve Giles, sonbaharın romantik havasının şimdiden podyumlarda esmesini sağlamışa ben iyor. Kahve ve ten rengi tonları ile gölgelendirdikleri gö lere uçuk şeftali ya da ten rengi ruj uygulayarak romantik arif ve modern bir şıklık yakalamışlar.



SİYAHIN ASALETİ
Yumuşak buğulu gö ler : ERDEM

Makyaj artisti Hannah Murray Nars ürünleriyle yaptığı makyajda kahve tonlarının kullanıldığı yumuşak dumanlı gö leri Erdem’in gotik esinlenmeler barındıran tar ını tamamlanış. ERDEM, bu makyajın oluşturulması sürecinde ilham kaynağının Wendsday Addams olduğunu söylüyor. Görünümü yumuşatmak için ten makyajında Nars’ın Copacabana aydınlatıcısı ve Radiant krem kapatıcısı uygulanarak aydınlık bir bitiş sağlamış.



Jean Pierre Bragan a, metalik simli gö leri belirginleştirmek için gö kapağının en belirgin noktalarına sedefli gümüş rengi far uygulayarak gö lerin olduğundan büyük gö ükmesi sağlanırken, gö içine çekilen beya kalem bakışları aydınlatmış.Eugene, açık renk far uyguladığı kaşlara kontrast yaratacak şekilde siyah gö makyajını sade pürü sü bir ten ile tamamlamış. Bi lere Siyah Kuğu filmini hatırlattı. Sofistike ve iddialı!



Moda haftaları birbirini takip ederken sahne arkasında olan biteni paylaşmaya devam edeceği . Moda ve makyaj trendleri ve uygulamaları için StyleGla e Blog’u iyaret edebilirsini .



Londra Moda Haftası: 2013 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri


Leave a Reply