Beş çayı, altın günü ve bol dedikodulu kadın günlerinin vazgeçilmez konusu olan altın takı konusunda yaşanan devrim niteliğinde yenilikler her yaştan kadının ilgisini çekiyor. Pırlanta gibi genç kızlarımızın ilgisini daha çok tek taş ve gümüş kolye çekse de annelerimiz altın kolye konusunda direnişte. Altın takı, maddi olarak da değer kazandığı için daha çok rağbet görüyor onlar tarafından ama yine de gümüş takı ya da altın fark etmez kadınlar, aksesuar için her daim deliriyorlar.


Çeyizi konusunda titizlik yapan genç kızlar, takı seçimlerine de özen gösteriyorlar. Bayanların tek taş ve alyans konusunda uzun yıllar kullanacakları için eşleriyle birlikte karar vermeleri daha sağlıklı oluyor. Gümüş kolye ve gümüş yüzüğü daha genç yaşta tercih ederlerken ilerleyen yaş dönemlerinde daha çok altın takıya yöneldikleri görülüyor.


Pırlanta ve tek taş ise erkeklerin evlenme teklifi ederken en çok tercih ettiği takı modelidir. Gelişen moda dünyasının modern çizgilerini yansıtan ve kadınların ruhuna hitap eden enfes altın takı modelleri ve gümüş takılar rağbet görse de evlenme teklifi yapılacak ise pırlantadan şaşmamak gerekir. Sevdiğiniz kadının tüm heyecanıyla boynunuza sarılıp ‘evet’ derken ki yüz ifadesini düşünün. Kim bilir ne kadar mutlu bir an yaşanacak. Bu özel anı sevdiğiniz kadın ve kendinizi için unutulmaz bir şekilde taçlandırın.


Gümüş takı üzerine yapılan işlemelere mutlaka rastlamışsınızdır. Son zamanlarda takı ve aksesuar konusunda yaşanan güzel gelişmelerden biri de bu. Örneğin bu sene zımba modası giderek yaygınlaşıyor. Bunu fark eden takı tasarımcıları, gümüş yüzükleri zımbalı olarak sunuyor müşterisine. Üstelik birden fazla renk seçeneği de mevcut. Bronz, gümüş, kauçuk gibi maddelerden üretilen gümüş tasarımları zevkle kullanabilirsiniz.


Takı, bir bayanın gece ve gündüz de kullanabildiği bir aksesuar olduğundan çok çeşide rastlamak mümkün oluyor. Kıyafetinizin rengine ve modeline göre tasarlanmış hazır tasarımlardan seçebilir, şıklığınızı bütünleyebilirsiniz. Sevdikleriniz için hediye olarak da alabileceğiniz altın ya da gümüş takılar, güzel görüntüsüyle aklınızı çelecektir. Uygun fiyat seçenekleriyle üretilen ürünler, tam sizlere göre!



Kadınların Altın Gününe Yakışır Altın Takılar Burada!


Leave a Reply