Vanilya Club Ağustos kutusu günler önce elime geçti fakat ben ancak sizinle paylaşabiliyorum. Bu ay Vanilya Club sadece iki markaya yer vermiş kutusunda. İlki “My Beauty Kit” adı ile paketlenmiş üç adet seyahat boyu ürün içeren Nuxe cilt bakım seti. Diğeri ise Landoll Nashi Argan Instant Spray (Nemlendirici ve Şekillendirici Sprey Maske).



Nuxe cilt bakım setinin içerisinde bulunan ürünler şöyle;


Nuxe Gül Yaprağı Makyaj Temizleme Suyu “Günlük yüz ve göz makyajınızı hassas bir şekilde temizler. Hassas ciltler dahil, tüm cilt tipleri için uygundur.” Denedim, hem yüz hem de göz makyajını temizlemede başarılı. Yapısı ve kokusu tıpkı gül suyu gibi :)


Nuxe Creme Prodigieuse (Nemlendirici ve Yorgunluk Giderici Bakım Kremi) “Nemlendirici ve yorgunluk karşıtı bitkisel içerikleriyle Creme Prodigieuse günlük cilt bakımının olmazsa olmazıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. %89 oranında bitkisel içeriklerden oluşur, paraben içermez.”


Nuxe Lait Fluide Corps Hydratant 24H (24 Saat Nemlendirici Vücut Spreyi) “Nuxe Body serisine has bitkisel içerik Badem ve Portakal Çiçeği özleriyle vücut bakımınızı keyife dönüştürmenin tam zamanı.”



Landoll Nashi Argan Instant Spray (Nemlendirici ve Şekillendirici Sprey Maske) “Tüm saç tiplerine uygun bu güzellik iksiri, bir anda yumuşaklık, parlaklık ve kontrol sağlıyor.” Argan yağı içeren bu ürünü merakla kullanacağım. Landoll Nashi Argan Ürünleri ve daha çeşitli saç bakım ürünlerini Vanilya Club Mağaza’da bulabilirsiniz.


Siz de Vanilya Club üyeliğinizi hemen başlatmak isterseniz tık tık :)



Vanilya Club Ağustos 2013 Kutusu


Leave a Reply