Daha önce 2012 ilkbahar yaz sezonu defilelerinde karşımıza çıkan “pijama modası” önümüzdeki sonbahar kış sezonunda yeniden aramızda olacak! Pijama takımları, ince askılı gecelikler artık sadece gece yatarken yada pijama partisinde giymek için değil :) Peki bu trendi en iyi şekilde nasıl uygulayabiliriz? Size birkaç püf noktası;


  • Yataktan yeni kalkmış gibi görünmemek için dağınık saç modellerinden ve babet, slipper gibi alçak ayakkabılardan uzak durmalısınız. Bunun yerine taşlı kolye, topuklu ayakkabı gibi aksesuarlar tercih etmeli, saçınızın özenli görünmesine dikkat etmelisiniz. 

  • Sonbahar kış sezonundan bahsettiğimiz için soğuk havalarda pijama takımı yada gecelik görünümlü elbiselerin üzerine şık, kalın bir kaban alarak hem kendinizi sıcak tutabilir, hem de daha şık görünebilirsiniz.

  • Son olarak, eğer bu trendi denemekten çekiniyorsanız takım olarak giyinmek yerine; sadece pijama üstünü yada pijama altını diğer parçalarla kombinleyebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse; dar paça bir pantolonun üzerine pijama üzerini giyebilirsiniz.


Daha önce de sizinle ünlülerin “gecelik görünümlü elbiselerini” paylaşmıştım. Buradan görebilirsiniz. Onlar bu trendi şimdiden uygulamaya başlamış. Sizin bu trend hakkındaki düşünceleriniz ne peki?


görsel: fashionising.com



2013 Sonbahar Kış Moda Trendleri: Pijama Partisi


Leave a Reply