Yazın sonlarına yaklaştıkça mağazalar indirimli ürünleri ile adeta birbirleri ile yarışıyor. Yazlık ürünler hızla alıcıları ile buluştukça açılan boşlukları 2013′ün birbirinden şık Sonbahar Koleksiyonları doldurmaya başladı bile.. Bir önceki yazımızda Sonbahar ve Kış sezonu boyunca nelerin moda olacağını ele almıştık. Peki birbirinden şık Sonbahar-Kış kıyafetlerini hangi aksesuarlarla tamamlayacağınızı biliyormuydunuz? Yazının devamında şık ve trend önerilere rastlayabileceğiniz gibi Mizu Indirim kodu ya da Vipdükkan İndirim Kodu siteleri aracılığı ile de sezonun en trend aksesuarlarına en avantajlı fiyatlar üzerinden sahip olabilirsiniz .



2013- 2014 Sonbahar/Kış aksesuar koleksiyonunda zincir detaylı ve büyük versiyonlarda ki kolye, bileklik ve kemerlere sıkça rastlayacağız. Bunun yanı sıra avize taşlı küpeler, transparan ve plastik büyük aksesuarlar da trend oluyor.

Mini şık elbiselerinizi ya da deri kıyafetlerinizi 1990′ların bir akımı olan boncuklu bilekliklerle bu sezon kombinleyebileceksiniz.



Barok tarzı küpeler de bu sezon bir çok markanın koleksiyonlarında yer alacak.


Sweat kıyafetlerde ya da yünlü kıyafetlerde bile çok şık duran minimalist kolye ve bileklikler de sezonun şık bayanlarının favorisi olacak gibi görünüyor.



2013 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri


Leave a Reply