Denizci Teması



Denizci teması” ünlü tasarımcılara ilham olmaya devam ediyor ve önümüzdeki sene de kendini unutturmamaya kararlı görünüyor. Chanel, Marc Jacobs, Marni, Valentino gibi isimlerin 2014 Resort koleksiyonlarında marin detaylara rastlamak mümkün. Gerek lacivert, beyaz ve kırmızı renklerin kullanıldığı çizgili parçalarla, gerekse Chanel defilesinde olduğu gibi baştan aşağı beyaz kombinlerle siz de denizci ruhunu yakalayabilirsiniz.


Rahat Pantolonlar



2014 Resort koleksiyonlarında öne çıkan moda trendlerinden biri de bol pantolonlar. Chloé, Narciso Rodriguez, Alexander Wang gibi isimlerin koleksiyonlarına göz attığımızda pijama benzeri düşük bel, bol ve rahat pantolon modellerinin kullanıldığını görüyoruz.


Kesik Üstler



Kesik üstler bildiğiniz gibi hala içinde bulunduğumuz sezon olan 2013 ilkbahar yaz sezonunda kendilerine büyük bir yer buldu ve sezonun en parlayan trendlerinden biri oldu. Kesik üst modasını sevenler için 2014 defilelerinden müjde var; önümüzdeki sene de kesik üst giyeceğiz. Yalnız 2014 Resort koleksiyonlarında sergilenen kesik üstler biraz daha farklı şekilde kullanılmış. Göbeği açıkta bırakmak yerine tamamen kapalı, başka parçaların üzerine giyilerek kombinlenmiş.


Tropikal Desenler



2014 Resort koleksiyonlarında aynı zamanda kullanılan tropikal desenlerle Hawaii esintilerine rastlamak mümkün. Hem de standart palmiye ağacı desenlerinden daha fazlasını görebilirsiniz. Prada, Jason Wu, Kenzo gibi isimlerin koleksiyonlarını inceleyerek bu trend hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.


Kot Kumaş



Ünlü tasarımcıların defilelerine baktığımızda kot kumaşın hala yerini sağlam tuttuğunu söyleyebiliriz. Yalnız birkaç sezondur devam eden yırtık ve parçalanmış kot kumaş trendi rafa kalkacak gibi görünüyor. Onun yerine düzgün dikilmiş, pürüzsüz kot parçalar kullanılmış.


görsel: style.com



Resort 2014 Moda Trendleri


Leave a Reply