Merhaba!


Bugün sizi hem sevdiğim bir yurt dışı alışveriş sitesi ile tanıştırmak, hem de size bu siteden önümüzdeki sezonun trendlerine uygun seçtiğim parçalarla biraz fikir vermek istiyorum :) Sheinside.com tüm dünyaya kargo ücreti almadan gönderim yapıyor. Trendleri yakından takip ediyor. Öyle ki sokak modasının önde gelen bloggerlarının en fazla tercih ettiği alışveriş sitelerinden biri. Hadi o zaman hem biraz keşfe çıkalım, hem de önümüzdeki sezonun trendlerini tekrar hatırlayalım;


Mavinin Tonları



1. Pileli Şifon Elbise, 2. Fırfırlı Tulum, 3. Düğmeli Kaban, 2. Mavi Pileli Elbise


Sonbahar sezonunda en çok göreceğimiz renklerden biri mavi. İster daha ciddi bir havaya bürünebileceğiniz lacivert gibi koyu tonlar, isterseniz de elektrik mavisi gibi enerjinizi yansıtacak göz alıcı mavi tonları…


Baştan Aşağı Beyaz



1. Dantel Bluz, 2. Dantel Elbise, 3. Kolsuz Blazer, 4. Beyaz Blazer Ceket


Önümüzdeki sezon modaya uymanın bir diğer yolu da “baştan aşağı beyaz” giyinmekten geçiyor. Sheinside.com’da serinleyen havalarda gardırobunuzun kurtarıcı parçası olabilecek beyaz blazer ceketlerden, romantik dantelli parçalara kadar birçok seçenek bulabilirsiniz.


Military



1. Askeri Yeşil Şifon Elbise, 2. Büzgülü Elbise, 3. Askeri Yeşil Yelek,  4. Şifon Yelek


Sonbahar denildiğinde elimizin en çok gittiği renklerden biri tabi ki “askeri yeşil”. Ne mutlu ki bu sene de askeri yeşil ve military parçalar popülerliğinden bir şey kaybetmeyecek.


Ekose Deseni



1. Kemerli Elbise, 2. Peplum Elbise, 3. Ekose Desenli Gömlek, 4. Ekose Desenli Blazer Ceket


Sheinside.com‘da önümüzdeki sezona yatırım yapabileceğiniz parçalar arasında ekose desenli parçalar da var. Eğer ekose deseninin ciddi ve sıkıcı göründüğünü düşünüyorsanız bu düşüncenizden sıyrılmak için bu siteye göz atmanızı öneririm.


 Transparan Detaylar



1. Şifon Elbise, 2. Transparan Gömlek, 3. Şifon Maksi Etek, 4. Floral Gömlek


Ve son olarak sizin için seçtiklerim arasında transparan detaylara sahip parçalar var. Floral desenli transparan gömleklerden, dantel süslemeli transparan elbiselere kadar oldukça şık kıyafetler bulabilirsiniz.



Sheinside.com ile Sonbahara Hazırlanmaca!


Leave a Reply