Çiçek desenleri size sadece ilkbahar, yaz aylarını mı çağrıştırıyor? Peki önümüzdeki sonbahar kış sezonunda da yine çiçek desenli kıyafetler moda desem? Ama bu sefer daha farklı formlarda karşımızda. Hadi o zaman, 2013 sonbahar kış sezonunda floral desenleri nasıl giyeceğiz bir bakalım!


Gece Açan Çiçekler



Givenchy, Roberto Cavalli, Saint Laurent gibi isimlerin 2013 sonbahar kış koleksiyonlarında yer verdiği siyah arka planlı floral desenler, gece açan çiçekleri anımsatıyor. Kışın da floral desenlerden vazgeçemiyorsanız, bu koleksiyonlardan ilham alarak gardırobunuzda çiçekli kıyafetlere yer açabilirsiniz.


Goblen ve Nakış



Kışın floral desenleri kullanmanın bir diğer şık yolu da goblen ve nakıştan geçiyor. Oscar de la Renta, Valentino, Leonard gibi isimler hazırladıkları koleksiyonlarda üzerine çiçek motiflerinin işlendiği birbirinden zarif kıyafetlere yer verdi.


Büyük Çiçekler & Parlak Renkler



Eğer önümüzdeki sezon floral desen modasını daha coşkulu, daha dikkat çekici bir şekilde uygulamak isterseniz, podyumlarda boy gösteren parlak renkli ve büyük desenli parçalar size fikir verebilir. Özellikle Marc by Marc Jacobs, Carolina Herrera, Blumarine koleksiyonlarında rastladığımız bu floral desenler kışın kasvetini azaltmak için etkili olabilir, ne dersiniz?


görsel: style.com



2013 Sonbahar Kış Moda Trendleri: Floral Desenler


Leave a Reply