Daha önce 2013 İlkbahar Yaz Moda Trendleri başlığı altında yer verdiğim deri modasını bugün daha geniş bir şekilde ele almak istedim. Bildiğiniz gibi deri ağırlıklı olarak sonbahar kış sezonunda kullanılıyor. Fakat önümüzdeki sezon deri parçalar inceliyor, hafifliyor ve sezon modası olarak yerini alıyor. Peki deriyi nasıl giyeceğiz? Cevabı defilelerde saklı;

Deri Elbiseler

2013 ilkbahar yaz sezonunda deri modasına uymanın en kolay yollarından biri deri elbiseler. Tek parça olduğu için kombinlemek için fazla çaba harcamanıza gerek yok. Ayrıca deri elbiseler oldukça feminen bir seçim olacaktır.

Rengarenk Deriler

Eğer deri kullanırken klasik siyah ve kahverenginin dışına çıkmaktan çekiniyorsanız, bu yaz cesaretinizi biraz toplamanız gerekiyor. 2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında parlak kırmızı, yeşil, sarı gibi birbirinden renkli deri parçalar mevcut.

Deri Üstüne Deri

Önümüzdeki sezon deri kullanmanın bir diğer yolu da deri parçaları birbiri ile kombinlemek. İster monokrom bir şekilde, isterseniz de farklı renkleri bir arada kullanabilirsiniz.

Pastel Deriler

Önümüzdeki sezon deride farklı renklere açık olun demiştim. Eğer dikkat çeken renklerden çekiniyorsanız, renkli deri giymenin daha yumuşak bir yolu var; pastel renkler.

Lazer Kesim Deriler

Deri kullanmanın en dikkat çekici yollarından biri şüphesiz 2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında boy gösteren lazer kesim deri parçalar. Deri üzerine kesilerek uygulanmış motifler kesinlikle çok şık duruyor. Kıyafetlerinizde kullanmaktan çekiniyorsanız, en güzel alternatif; lazer kesim deri bir çanta.

Peki siz yazın deri kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Deri tercihiniz ne yönde olacak

görsel: style.com


2013 İlkbahar Yaz Deri Modası


Leave a Reply