Transparan kıyafetler daha önce burada söylediğim gibi 2013 moda trendleri arasında. Bunlardan en popüler olanı da transparan bluz/gömlekler. Peki transparan üstler giymek konusunda çekingen kalıyorsanız, bu trendi nasıl uygulamalısınız? İşte birkaç tavsiye;

  • Öncelikle transparan bluzun rengini dikkate almalısınız. Eğer bluz yada gömleğin rengi koyu ise altına aynı renkte askılı bir bluz giyebilirsiniz. Açık renklilerde ise yine aynı renk askılı bluz yada ten rengi askılı bluz tercih edebilirsiniz.
  • Transparan her zaman incecik olmak zorunda değil. Transparan trendini uygulamaktan çekiniyorsanız, incecik değil de daha kalın bir kumaş tercih edebilirsiniz. Bu sayede kendinizi daha rahat hissederek modaya uymuş olacaksınız.
  • Transparan üstleri giyerken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta göbek probleminiz varsa onu en iyi şekilde gizleyebilmektir. Bu bakımdan yüksek  bel pantolon yada etekler iyi bir kombin parçasıdır. Sadece göbeğinizi gizlemekle kalmaz, aynı zamanda bacaklarınızı uzun ve ince gösterir.
  • Transparan gömlekleri aynı zamanda düğmeleri açık bir şekilde, bir t-shirtün üzerine de giyebilirsiniz.
  • Neden transparan üstleri bir de desenli denemiyorsunuz? Desenli kumaşlar hem modaya uymak, hem de dikkat dağıtıcı olduğu için daha rahat kullanmak için harika bir seçenek.
  • Konu transparan gömlekler olunca cepler sizin en iyi arkadaşınız olabilir. Göğüs kısmına eklenen iki opak cep, transparan gömlekleri daha rahat  kullanabilmenizi sağlar.

Transparan Bluzlar Nasıl Giyilir?


Leave a Reply