Eğer Nicole Richie, Jessica Simpson gibi minyon vücut tipine sahipseniz, nasıl giyinmeli, nelere dikkat etmelisiniz biraz bahsedelim mi? Ben de bu kategoride yer aldığım için size biraz olsun faydam dokunur diye düşündüm

  • Vücudunuzla orantılı kıyafetleri tercih etmelisiniz. Pantolonuzun paçaları ve bluzunuzun kolları çok uzun olmamalı. Bluz ve ceketinizin omuzları çok geniş olmamalı. Aksi halde vücudunuzun doğal orantısını bozabilirsiniz.
  • Biliyorum minyon vücut tipine sahipseniz, mağazalarda üzerinize tam oturan kıyafetleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle eğer dikiş bilginiz varsa bunu kullanın yada bilen birinden yardım isteyin. Bu şekilde ölçülerinize en uygun kıyafetlere kavuşabilirsiniz.
  • Düz kesim pantolon modellerini tercih edin. Pantolon paçalarınız ne İspanyol paça gibi çok geniş, ne de çok dar olmalı. İspanyol yada dar paça pantolonlar sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir.
  • Sıra ayakkabı seçimine geldiğinde ise bacaklarınızı kısa gösterecek olan bilek bantlı ayakkabı modellerinden yada gladyatör sandaletlerinden uzak durun. Sivri burun ayakkabılar sizin için yerinde bir tercih olacaktır. Ayrıca nude ayakkabıları da unutmamak lazım. Eğer yoksa mutlaka bir çift edinin.
  • Kısa boylu olmanız güzel bacaklara sahip olmadığınız anlamına gelmez, bacaklarınızı göstermekten çekinmeyin. Eğer mini etek giymekten çekiniyorsanız, eteklerinizin boyunu diz üstünde yada dizinizin hemen altında tutmaya özen gösterin. Daha uzun etekler sizi olduğunuzdan kısa gösterir.
  • Düşük bel pantolon ve etekler bacaklarınızı kısa gösterir. Bu nedenle yüksek bel kıyafetleri tercih etmelisiniz.

Minyon Kadınlar İçin Giyim Önerileri


Leave a Reply