1

Önümüzdeki sezonun makyaj trendleri nasıl olacak biliyor musunuz? Gelin beraber inceleyelim;

Kırmızı Dudaklar

2013 ilkbahar/yaz sezonunda dudaklar ağırlıklı olarak kırmızı tonlarını taşıyacak. Defilelerde dikkat çeken bir başka ayrıntı ise mankenlerin dudaklarının dolgun görünmesi için dudak kaleminin dudak çerçevesi dışından çekilmesiydi. Bu da dolgun ve kırmızı dudakların trend olacağının bir göstergesi. Kırmızı ruj sürmenin püf noktalarını öğrenmek için bu yazımı okuyabilirsiniz.

Dolgun Kirpikler

Takma kirpikler son dönemde oldukça popüler oldu, 2013 ilkbahar/yaz defilelerini göz önüne alırsanız bu popülerliği sürecek gibi görünüyor. Dolgun ve uzun görünen kirpikler için tek yol elbette takma kirpikler değil. Birkaç makyaj hilesinden de yardım alabilirsiniz buradaki gibi. İsterseniz kirpiklerin ağır görünümünü mankenlerin makyajında olduğu gibi beyaz kalemle dengeleyebilirsiniz.

Gözlerde Mavi ve Yeşil Tonları

Gözlerde ise önümüzdeki sezon mavi ve yeşil hakimiyeti olacağa benziyor. İster göz kalemi, ister far yada isterseniz eyeliner olsun bu renklerin tonlarını kullanarak modaya uyabilirsiniz.

Doğal Görünen Makyaj

Önümüzdeki sezon öne çıkacak olan bir başka makyaj trendi ise doğallık. Yüzünüzde olabildiğince az makyaj malzemesi kullanarak ve naturel renkleri seçerek doğal makyaj trendine uyabilirsiniz. Doğal görünen makyaj için buradaki yazımdan yardım alabilirsiniz

Dolgun ve Kalın Kaşlar

Son olarak dolgun ve kalın görünen kaşlardan bahsedebiliriz. Eğer doğal olarak kalın, dolgun kaşlarınız varsa tek yapmanız gereken kaşlarınızın etrafını biraz toparlamak. Onları fazla inceltmeyin. Eğer kaşlarınız fazla dolgun değilse kaş kalemi yada tozundan yardım alabilirsiniz. Dolgun kaşlar için biraz ipucu isterseniz bu yazımı inceleyin derim.


2013 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri


Leave a Reply