aaaa

Şeffaflık

2013 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında sergilenen aksesuarlara baktığımızda şeffaflık trendinden bahsetmek doğru olur. Tamamen şeffaf yada şeffaf detaylara sahip çantalar ve ayakkabı bu trendi uygulamanın en şık yolu.

Püsküller

2013 ilkbahar/yaz defilelerinde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise püsküller. Tasarımcılar önümüzdeki sezon için püskülleri çanta, kolye, bilezik ve ayakkabı tasarımlarında kullanmış.

Gladyatör Sandaletler

Önümüzdeki sezonun ayakkabı modellerinde öne çıkan gladyatör sandaletler, tasarımcılar tarafından daha farklı bir formda sunuldu. Diz boyu yada daha kısa, tercih size kalmış.

Altın ve Gümüş Takılar

Önümüzdeki sezon takılarda altın ve gümüş renkler ön plana çıkıyor. Son dönemde popüler olan ear cufflar yine karşımızda.

Siyah & Beyaz Aksesuarlar

Bildiğiniz gibi 2013 ilkbahar/yaz moda trendleri arasında siyah beyaz renklerde tasarlanan oldukça fazla kıyafet var. Gözümüzü aksesuarlara çevirdiğimizde de durum farksız. Ayakkabı ve çantalarda siyah ile beyazın şık birlikteliğine rastlamanız mümkün.

Bandanalar

Defilelerde mankenlerin saçını birbirinden değişik şekilde bağlanmış olan bandanalar süslüyordu. Siz de yeni sezonda bu trende uymak istiyorsanız yapmanız gereken biraz bandana alışverişi yapmak ve değişik bağlama teknikleri öğrenmek.

Büyük Takılar

Yeni sezonda küpeler ve kolyeler irileşiyor. Rengarenk boncuklu kolyelerle, omuzlara değen küpeler bize önümüzdeki sezon bohem havası yaşatacak.

Koşum Benzeri Kemerler

Önümüzdeki sezonun aksesuar trendleri arasında ilk bakışta bizi şaşırtan, atların koşum takımlarından esinlenilerek tasarlanan kemerler de var. İddialı bir aksesuar olarak görünse de, ben şu ilk karedeki Jason Wu tasarımını çok hoş buldum.

2013 ilkbahar/yaz sezonunun aksesuar trendleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Paylaşın


2013 İlkbahar Yaz Aksesuar Trendleri


Leave a Reply