Bu sene bikini modelleri nasıl olacak, neler moda merak ediyorsanız, size öne çıkan birkaç bikini trendinden bahsetmek isterim;

Retro Bikiniler

Retro, vintage yada pin-up tarzı, nasıl adlandırırsanız adlandırın 2013 bikini modellerinde öne çıkan trendlerden biri bu. Yüksek bel yada etekli bikini altları, büstiyer bikiniler, denizci temaları derken bu sene bikiniler 40 ve 50′lerin bikini tasarımlarından etkilenmiş.

Çiçekli Bikiniler

İster küçük ve zarif, ister büyük ve canlı renklerde olsun floral desenler, 2013 bikini modellerinde sıkça karşımıza çıkacak olan bir trend. Desenlerin en fazla pembe, kırmızı, turuncu ve mavi ağırlıklı olduğunu söylemeden geçemeyiz.

Seksi Bikiniler

2013 bikini modellerinde esinlenilen bir diğer kaynak ise yatak odası. Balenler, transparan kumaşlar, bolca şeritler kullanılarak iç çamaşırı havasında bikiniler tasarlanmış. Plajda kendinizi ekstra seksi hissetmek isterseniz bu modeller size hitap edecektir.

Deniz Motifleri

Deniz temasından esinlenerek tasarlanmış, su dalgaları, mercan kayalıkları gibi deniz motiflerini ve mavi ve yeşil renkleri taşıyan bikiniler de 2013 plaj modasına yön veriyor.

Seksenlerin Etkisi

80′lerin modasında yer alan parlak, neon renklere ve bu renklerin bir arada kullanımından ortaya çıkan color block trendine 2013 bikini ve mayo modellerinde de rastlamak mümkün.


2013 Bikini Modelleri


Leave a Reply