Bakalım tasarımcıların birbirinden iddialı kıyafetleri ile 2013 Altın Küre Ödülleri’ne katılan ünlüler neler giymiş?Kırmızı halı şıklığına hazırsanız başlayalım;

Lucy Liu, Carolina Herrera’nın 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundan kabarık, floral desenli bir elbise giymiş. Sade bir saç örgüsü ve minimal küpelerle görünümünü tamamlamış.

Sofia Vergara ödül törenine vücut hatlarını ortaya çıkaran siyah bir elbise giymiş. Saçını ise açık ve düz kullanmayı tercih etmiş.

Julianne Moore kırmızı halıya Tom Ford imzalı, sırt dekolteli siyah beyaz elbise ile çıkmış. Aksesuar olarak büyük küpeler, altın bileklik ve clutch kullanmış.

Stacy Keibler’ın siyah kadife elbisesi Armani Privé imzalı. Aksesuar olarak uzun küpeler ve büyük boy bir clutch tercih etmiş.

Anne adayı Kristen Bell Altın Küre Ödül Töreni’ne Jenny Packham tasarımı, taşlarla işlenmiş bir elbise ile katılmış. Aksesuar olarak elbisesiyle aynı renkte saten bir clutch kullanmış.

Olivia Munn üst tarafı işlemeli, eteği düz bir Giorgio Armani tasarımı elbise içerisinde törende. Aksesuar olarak küçük küpeler, pırlanta şık bir kolye ve büyük boy bir clutch kullanmış.

Jennifer Lopez yine bir elbise içersinde. Uzun kollu, dantel işlemeli, fildişi tonlarında olan bu elbisesi Zuhair Murad’ın 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonuna ait.

Kate Hudson, Alexander McQueen imzalı, boyun kısmı altın boncuklarla işlenmiş siyah elbisesi ile ödül törenine katılmış. Elbisesinin belinde kullanılan yine altın detaylı kemer ile belinin inceliğini vurgulamış.

Sienna Miller’ın kıyafeti Erdem 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonundan. Kısa kesilmiş üst ve uzun etek olarak iki parçadan oluşuyor.

Lea Michele, derin yırtmaçlı Elie Saab elbisesini zümrüt ve pırlanta küpe ve bilekliği ile tamamlamış.

Jennifer Garner ödül töreni için Vivienne Westwood’dan kırmızı, straples bir elbise tercih etmiş. Aksesuar olarak ise altın küpe ve bileklikler kullanmış.

Rachel Weisz, puantiye ve kurdele detaylarına sahip siyah bir Louis Vuitton tasarımı elbise giymiş.

Givenchy, Amanda Seyfried için vücut hatlarını saran, dantel detaylı krem rengi bir elbise tasarlamış.

Halle Berry, Versace tasarımı pembe ve nude renklerin hakim olduğu, tek omuzlu ve derin yırtmaçlı bir elbise giymiş. Ayakkabılarını yine nude seçmiş.

Nicole Kidman’ın altın işlemeli siyah elbisesi Alexander McQueen’in 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonundan.

Marion Cotillard Dior imzalı parlak kırmızı bir elbise giymiş. Metal kemer ve leopar desenli clutch ise kombinin diğer parçaları.

Jessica Alba, Oscar de la Renta tasarımı parlak kavun içi elbisesi içinde çok şık. Tamamlayıcı olarak pırlanta kolye ve yana toplanmış dalgalı saç modeli tercih etmiş.

Anne Hathaway elbisesini Chanel’in 2009 ilkbahar/yaz koleksiyonundan seçmiş.

Taylor Swift ödül törenine koyu mor renkte Donna Karan tasarımı, balık modeli bir elbise ile katılmış. Elbisenin yan tarafında transparan detaylar bulunuyor. Saçını ense topuzu yapmış ve elbisesi ile aynı renkte küpeler kullanmış.

Eva Longoria da derin yırtmaç tercih edenlerden. Elbisenin tasarımı Emilio Pucci’ye ait.

Emily Blunt altın rengi elbisesini Michael Kors’tan seçmiş. Pembe küpelerle kombinlemiş.

Naomi Watts sezonun en trend rengi bordoyu tercih etmiş. Uzun kollu, sırt dekolteli bu elbise Zac Posen’den.

Jessica Chastain deniz köpüğü renginde Calvin Klein tasarımı bir elbise ile.

Jennifer Lawrence metal kemerli, parlak nar çiçeği renginde straples bir elbise giymiş. Tasarımı Dior’a ait.

Amy Adams’ın elbise tercihi ise uçuk pembe bir Marchesa’dan yana.

Tina Fey’in şampanya rengi, siyah çiçek işlemeli elbisesi L’Wren Scott.

Michelle Dockery’in barok işlemelere sahip Alexandre Vauthier elbisesi göz dolduracak cinsten.

Yeni anne Megan Fox ödül töreni için soluk pembe Dolce & Gabbana tasarımı bir elbise tercih etmiş ve onu bordo clutch, pembe küpelerle tamamlamış.

Zooey Deschanel’in elbisesi Oscar de la Renta’ya ait.

Naeem Khan tasarımı, pastel mavi bir elbise seçen Nicole Richie püsküllü bir clutch ile görünümünü tamamlamış.

Yeni doğum yapan Claire Danes ödül töreni için elbisesini Versace’a tasarlatmış.

görsel: fabsugar.com.au


2013 Altın Küre Ödül Töreni


Leave a Reply