Met Gala’ya katılan ünlüler neler giymiş, hangi tasarımcıları tercih etmiş önceki yazımda incelemiştik. Şimdi sıra makyaj ve saç modellerinde!



Amber Heard makyajını oldukça sade tutmuş, bu da daha genç ve doğal görünmesini sağlamış. Punk temasına uygun değil belki ama bence çok hoş olmuş. Saç modeli en kolay uygulanabilen ve çabasız bir şıklık sağlayan modellerden biri.



Cara Delevingne‘e koyu tonlarda dumanlı göz makyajı çok yakışıyor.



Anja Rubik saç ve makyajı ile punk temasına oldukça uygun görünüyor. Uzun kuyruklu göz makyajını kırmızı ruj ile tamamlamış.



Blake Lively galada punk temasından uzak duranlar arasında. Bunun yerine sade bir at kuyruğu ve yine sade bir makyaj tercih etmiş. Toplu bir saç modeli olduğu için uzun büyük küpelerle görünümünü tamamlamış. Böylece sade tuttuğu saç ve makyajına küpelerle hareket kazandırmış.



Emmy Rossum‘ın saç modeli dikkat çekici doğrusu. Saç örgüleri bir araya getirilerek topuz yapılmış. Göz makyajı koyu renklerde olduğu için dudaklarında nude tonları kullanmış.



Gwen Stefani için punk temalı bir galaya katılmak ne kadar zor olabilir ki  Kırmızı ruju, kalın çekilmiş eyelinerı ve kullanmayı sevdiği saç modellerinden biri ile galaya katılmış.




January Jones‘un makyajı sizce de podyumlardan fırlayan mankenler kadar ilgi çekici değil mi? Gözlerinin iç ve dış köşelerine eyeliner çekilmiş ve taşlarla süslenmiş. Saç örgüleri ve yana doğru şekil verilmiş kahkülü ile saç modeli de makyajı kadar ilginç olmuş.



Karolina Kurkova arkaya doğru taranmış saç modeli ile asi bir görünüm yakalarken, gözlerinde koyu renklerde dumanlı göz makyajı tercih etmiş. Gözlerinin iç köşelerinde ise altın rengi kullanılmış.



Michelle Williams uzayan kahküllerini yana ayırmış, hafif kabartılmış saçını taşlı bir taç ile süslemiş. Makyajı oldukça sade ve hoş.



Nina Dobrev saçını tamamen yan tarafa ayırmış ve tek omzunun üzerine toplamış. Göz makyajında siyah ve gümüş rengi kullanılmış, dudakları ise nude bir ruj ile tamamlanmış.



Sienna Miller doğal görünen hafif dalgalı bir saç modeli tercih etmiş ve üzerindeki çivili cekete uygun olarak çivili bir taç takmış. Makyajı oldukça sade fakat dudakları adeta yok gibi, bence daha uygun bir nude tonu tercih edilebilirdi.



Taylor Swift koyu renklerde ve oldukça yoğun bir göz makyajı, tabi buna uygun olarak da dudaklarını sade tutmuş.



Ve son olarak saç rengi değişikliği ile herkesi şaşırtan Anne Hathaway. Pek beğendiğimi söyleyemem. Siz nasıl buldunuz?


Pembe Ruj’u severek takip ediyorum, yılın moda blogu o olmalı diyorsanız, Blogum Dergisi Ödüllerinde buradan oy verebilirsiniz  Teşekkürler!


görsel: bellasugar.com



Met Gala 2013 - Makyaj ve Saç Modelleri


Leave a Reply