Geçtiğimiz yaz sezonunda olduğu gibi bu sezon da “statement” diye tabir ettiğimiz büyük kolyeler boynumuzu süsleyecek. Peki büyük kolyeleri nasıl kullanmalı, nelere dikkat etmeli? Bu modaya uymak istiyorsanız işte size birkaç püf noktası;


  • Öncelikle vücut hatlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Eğer büyük göğüslere sahipseniz tercihiniz kısa kolyelerden yana olmalıdır. Çünkü uzun ve abartılı kolyeler göğüslerinizi olduğundan daha büyük gösterebilir.

  • Büyük, dikkat çekici kolyeleri sade bir kombinle kullandığınız zaman daha başarılı bir görünüm sergileyebilirsiniz. Böylece göz yoran bir görünümden kaçınmış olursunuz. Mesela klasik bir küçük siyah elbise gibi.

  • Aynı şekilde büyük bir kolye kullanacağınız zaman diğer takılarınızı daha sade tutmalısınız. Özellikle de küpelerinizi. Aksi halde süslenmiş bir çam ağacı gibi görünebilirsiniz  Göz yormayı istemezsiniz değil mi?

  • Kolye seçerken dikkatli olun. Parlak renklerde bir kolye alacaksanız öncelikle en sık giydiğiniz kıyafetlerinizi düşünün. Sadece rengini beğendiğiniz için aldığınız bir kolyeyi gardrobunuzda uygun renkler bulunmadığı için belki de hiç kullanamayacaksınız.

  • Son önerim ise büyük kolyeleri nasıl saklamanız gerektiği hakkında. Büyük yada uzun kolyeleri birbirine karışmamaları için takı askılarına asmalısınız.


Büyük Kolyeler Nasıl Kullanılmalı?


Leave a Reply