Daha önce 2014 İlkbahar Yaz Gelinlik Modellerine göz atmıştık. Peki 2014 gelinlik modellerinde hangi moda trendleri ön plana çıkıyor inceleyelim mi?


Renkli Gelinlikler



Başta Oscar de la Renta olmak üzere birçok tasarımcının koleksiyonunda renkli gelinliklere rastlamak mümkün. Yeniliklere açık, farklı olmayı sevenler için renkli gelinlikler iyi bir tercih olabilir. Pudra pembesi, toz mavi, soluk sarı gibi göz okşayan renkleri en özel gününüze taşıyabilirsiniz.


Balık Etek Gelinlikler



Kırmızı halıda ünlülerin en çok tercih ettiği modeller arasında olan deniz kızı yada balık etek olarak adlandırılan modeller, 2014 gelinlik modasında da sağlam bir yere sahip. Vücut hatlarına güvenen gelin adayları için oldukça iddialı bir gelinlik modeli olabilir.


Uzun Kollu Gelinlikler



Eğer uzun kollu gelinliklerin sadece sonbahar ve kış ayları için olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü önümüzdeki ilkbahar/yaz sezonunda öne çıkacak olan gelinlik modellerinden biri de uzun kollu gelinlikler. Uzun kollu gelinlik deyince aklınıza kolları tamamen kapatan, kalın kumaşlar gelmesin. İnce ve zarif dantellerle, transparan görünümle uzun kollu gelinlikler sıcak sezon için oldukça uygun bir hale getirilmiş.


Minimal Gelinlikler



2014 ilkbahar yaz gelinlik modelleri arasında sade ve şık görünmek isteyen gelin adayları için de seçenekler var. Abartıdan uzak, süslemeleri en aza indirgenmiş gelinlikler iyi bir tercih olabilir.


Fırfırlı Gelinlikler



Gelinliğinizin içinde prensesler gibi görünmeyi istiyorsanız fırfırlı gelinlik modelleri tam size göre. İster küçük bir fırfır detayı ile hareketlendirilmiş olsun, ister daha gösterişli, önümüzdeki ilkbahar/yaz sezonunda fırfırlı gelinlik modelleri trendler arasında.



2014 İlkbahar Yaz Gelinlik Trendleri


Leave a Reply