New York Moda Haftası geride kalırken, bu süre boyunca yapılan defilelerde hangi trendler öne çıkmış incelemeden olmaz değil mi? Gelin 2013 sonbahar kış modasının erken bir değerlendirmesini yapalım, şimdiden notlarımızı alalım!

Camel Kabanlar

2013 sonbahar kış koleksiyonlarının tanıtıldığı New York Moda Haftasında göze çarpan trendlerden biri Marc Jacobs, Derek Lam, Donna Karan gibi tasarımcıların defilelerinde yer alan camel rengi kabanlardı.

Kumaş Karıştırma

New York Moda Haftası boyunca podyuma çıkan defilelerde ayrıca farklı kumaşların harmanlanıp, bir arada kullanıldığı kıyafetler de vardı.

Metalik Kumaşlar

Metalik kumaşlar 2013 sonbahar kış koleksiyonlarında bolca kullanılmış. Anlaşılan o ki birkaç sezondur trend olan metalikler yerini sağlamlaştıracak.

Military

Military trendi 2013 sonbahar kış sezonunda yeniden karşımızda. Bu sezon aldığınız kamuflaj desenli ve haki yeşili kıyafetlerinizi saklayın

Baştan Aşağı Beyaz

Ve son olarak 2013 sonbahar kış sezonunda baştan aşağı beyaz trendinden bahsedebiliriz. Kim demiş kışın beyaz giyilmez diye, sadece biraz cesaretinizi toplayın yeter!

görsel: style.com


New York Moda Haftasında Öne Çıkan Trendler


Leave a Reply