2013 Oscar Ödül Töreni ardımızda kalırken, hala konuşulmaya ve incelenmeye devam ediliyor. Oscar Ödül Töreninde hangi ünlü hangi tasarımcının elbisesini taşımış sorusundan sonra merak edilenlerden biri de saç modelleri. Hadi gelin Oscar Ödül Törenine katılan ünlülerin saç modellerine ve makyajlarına yakından bir bakalım;

Naomi Watts elbisesinde bulunan detayı göstermek için toplu bir saç modeli tercih etmiş ki bence doğru düşünmüş. Saçının ön tarafı arkaya atılmış ve biraz dağınık bir görünüm verilmiş. Arkada ise yine biraz dağınık bir şekilde topuz yapılmış.

Amanda Seyfried gece için volümlü bir topuz modeli seçmiş, elbisesine uygun olduğunu düşünüyorum. Makyajı oldukça hafif yapılmış ve gözlerinde lavanta tonları kullanılmış.

Reese Witherspoon saçını açık bırakmayı uygun bulmuş. Parlak ve dalgalı saç modeli ile sizce de çok hoş görünmüyor mu?

Nicole Kidman dağınık bir topuz modeli tercih etmiş, yüzünü serbest bıraktığı tutamlar ile çerçevelemiş. O da yine makyajını sade tutanlardan.

Jennifer Garner şık bir ense topuzu tercih etmiş, serbest bıraktığı birkaç tutam ile görünümünü tamamlamış.

Jennifer Lawrence da Oscar Ödül Töreni için topuz tercih edenlerden, ki bence elbisesinin ağırlığını taşıyan doğru bir saç modeli seçmiş. Makyajı ise minimal tutulmuş, gözlerinde gri, dudaklarında ise hafif bir pembe kullanılmış.

Jessica Chastain‘ in dalgalı saç modeli ve makyajı yine harika! Saçına yapılan eklemeler ile daha uzun ve hacimli görünmesi sağlanmış.

Sandra Bullock‘un saç modeli ilk bakışta oldukça sade görünse de, kulağının hemen arkasına iliştirdiği tokayı çok şık buldum.

Olivia Munn elbisesi ile uyumlu kırmızı ruju ve topuz yaptığı saçı ile çok hoş görünüyor.

Siz nasıl buldunuz Oscar Törenindeki saç modellerini?

görsel: bellasugar.com


2013 Oscar Ödülleri - Saç Modelleri


Leave a Reply