Kısa saç deyince, öyle herkes cesaret edemez. Ki Sefiller filmi için saçını kestiren Anne Hathaway bile kısalan saçının ardından ağlamış  Fakat kısa bir süre sonra yeni kısa saç modelini kabullenmiş ve her davette ona gereken özeni göstererek, farklı şekillerde kullanmaya başlamış. İşte bugün Anne Hathaway’in saçını nasıl şekillendirdiğine bir göz atalım istedim. Eğer aklınızda bir çılgınlık yapıp saçınızı kestirmek varsa, yada saçınız zaten kısaysa size biraz ilham verebilir diye düşündüm.

Anne Hathaway Sefiller filminin New York galasında ve bir diğer katıldığı davette saçını derin bir şekilde yan tarafa ayırmayı tercih etmiş. Bence bu model ona çok yakışmış. Ayrıca “deep side part” denilen bu saç modeli önümüzdeki 2013 ilkbahar yaz sezonunun saç modeli trendlerinden biri. Saçınız ister kısa, ister uzun olsun bu modaya siz de uyabilirsiniz

Kısa saça hareket kazandırmanın yolu kahküllerden geçiyor. Anne Hathaway, kahkülleri henüz kısayken dağınık bir şekilde, sağ yada sol tarafa ayırmayı tercih etmiş.

Berlin Film Festivalinde Anne Hathaway kahküllerini bu sefer alnını tamamen kapatarak kullanmış. Bir diğer davette ise kahküllerini yana ayırıp, tel toka ile tuturmuş. Bu saç modeli sizce de onu daha genç göstermemiş mi?

Ve Anne Hathaway’in tercih ettiği farklı iki saç modeli daha. Onun yaptığı gibi kahküllerinizi tamamen arkaya yatırabilir yada biraz kabartarak yana doğru ayırabilirsiniz.

görsel: bellasugar.com


Anne Hathaway'in Kısa Saç Modelleri


Leave a Reply