Merhaba,


Bugün sizi kişiye özel çok cici telefon kılıfları tasarlayan Patra Lusso ile tanıştırmak istiyorum! Bildiğiniz gibi günümüzde kişiye özel tasarlanan ürünlere olan ilgi gittikçe artıyor. Cep telefonlarını her gün, her an yanımızda taşıdığımızı, hatta bir uvzumuzmuş gibi kullandığımızı düşünürsek, onların kişiselleştirilmesi için bence geç bile kalınmıştı :) Sosyal medyanın da etkin kullanımı ile bu ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay oldu. Patra Lusso da kişiye özel olarak tasarladığı birbirinden cici telefon kılıfı modellerini Instagram üzerinden bizimle paylaşıyor.



Kısa bir süre önce benim için de Pembe Ruj temasını kullanarak fotoğrafta görmüş olduğunuz çok sevimli bir telefon kılıfı tasarladı! Üzerinde blogun adına hitaben pembe bir ruj, modanın başkenti Paris’ten Eiffel Kulesi, Chanel, Louis Vuitton gibi ünlü moda markalarının logoları ve Ersin ile Emel’in baş harfleri bulunuyor :) Pek sevdim!


Patra Lusso sadece cep telefonu kılıfı tasarlamıyor, aynı zamanda çok şık aksesuarlara da yer veriyor. Siz de sadece kendinize özel, cicili bicili bir telefon kılıfınız olsun isterseniz ya da aksesuarlara meraklıysanız işte Patra Lusso‘ya ulaşabileceğiniz adresler;


Instagram: instagram.com/patralusso

Facebook: facebook.com/patralusso

Twitter: twitter.com/patralusso






 



Patra Lusso"dan Kişiye Özel Cici Telefon Kılıfları!


One Comment

  1. telefon kılıflarını süslerken üstlerine yapıştırdığı malzemelerin isimleri neler ve nereden bulabilirim

    YanıtlaSil