Havalar ısınmaya, festival dönemi yaklaşmaya başlamışken biraz ilham almaya ne dersiniz? Festivalde tercih edilen saç modellerini doğal, zahmetsiz aynı zamanda rahat olması nedeniyle çok severim. Ki zaten günlük yaşantımda saçımla çok fazla oynamam. Doğal yada doğal görünümü verilmiş saç modelleri favorimdir. Neyse lafı uzatmadan katılacağınız festivaller için ilham alabileceğiniz birkaç saç modeline göz atalım;



Seçeneklerimizden biri serbest bırakılmış, dağınık uzun saç. Eğer zaten dalgalı bir saçınız varsa fazla zahmete girmeden festivale hazırsınız demektir. Şık bir saç bandı size yetecektir. Fakat saçınız benim gibi düz ise saç maşası ile hafif dalgalar yapabilmeniz mümkün. Saçınızı serbest bırakabileceğiniz gibi yukarıdaki gibi dağınık bir at kuyruğu da yapabilirsiniz.



Saç bantlarının kesinlikle önemli bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum. Taşlı, zincirli, deri yada kumaştan basit bir saç bandı olsun anında festival kızı havasına sokabilir sizi



Saçınızı saç tebeşiri ile renklendirmeye ne dersiniz? Bence geçtiğimiz senenin trendini yeniden canlandırmak için festivaller güzel bir fırsat.



Geçtiğimiz senenin Coachella’sına katılan ünlülerden kopya çekebilirsiniz. Mesela Vanessa Hudgens çiçekli saç bandı ve dağınık dalgalı saçı ile iyi bir örnek. Ya da Diane Kruger gibi hemencecik saç örgüsü yaparak çıkabilirsiniz.



Saç örgüsü demişken örnekleri çoğaltmak mümkün. Saç örgüsü tercih edecekseniz bence dikkat etmeniz gereken nokta fazla zaman harcamadan, saçınızı dağınık bir şekilde toplamak.





Tabi topuz modellerini de unutmamak gerekir. Ama aklınıza öyle gece davetleri için yapılan topuzlar gelmesin. Mesela en basitinden donut topuzu harika bir seçim olacaktır. Hem sıcak havada serin kalmanızı sağlar hem de daha rahat edersiniz.



Ve son olarak iki ayrı saç bandı bağlama yöntemi paylaşmak isterim



görsel: insidestitch.com, pixelandhank.blogspot.com, bellasugar.com, stylecraze.com, thebeautydepartment.com, freepeople.com



İlham Alabileceğiniz Festival Saçı Modelleri


Leave a Reply