Tulum, LULU*S, LULUS.COM



Blazer Ceket, NEW LOOK



Elbise, SHEINSIDE, SHEINSIDE.COM

Çanta, PRADA



Şort, ZARA


Siz de stilinizle Günün Görünüşü bölümünde yer almak isterseniz fotoğrafınızı Instagram’da #pemberuj olarak etiketleyin. Ya da iletişim sayfamızdan bize ulaşın :)


görsel: lookbook.nu



Günün Görünüşü 31.07.2013




Rembrandt vee Johannes Vermeer gibi flemenk ressamlardan esinlenen Valentino’nun sonbahar 2013 kampanyasında  Maud Welzen, Kati Nescher, Magdalena Jasek, Irina Kravchenko, Sam Rollinson, Erika Labanauskaite, Tamara Weijenberg, Laura Kampman, Nouk Torsing ve Sasha Luss gibi modellere yer vermiş. Çekimleri Lamsweerde ve Vinoodh Matadin gerçekleştirmiş.



 











Valentino Sonbahar 2013 Kampanyası İçin Klasik Bir İlham Bulmuş


Bebeklerin güvenle beslenmelerine ve gelişimlerine katkıda bulunarak sağlıklı nesiller yetiştirme amacıyla yola çıkan Milupa Aptamil, 29 yıldır bulunduğu Türkiye bebek beslenmesi pazarının lideri olarak, şimdiye kadar gerçekleştirdiği seminerlerle binlerce anneye bebek beslenmesi konusunda bilgilendirme yapmıştır.



Aptamil Akademi ile anneler ve anne adayları, hamilelikten bebeklerinin 36 ayına kadar geçen sürede bebekler ile ilgili en çok merak edilen; gerek bebek beslenmesi, gerek bebek bakımı, gerekse bebeklerin yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili tüm bilgileri konunun uzmanlarından öğrenme ve izleme fırsatı bulacaklar.


Bebek beslenmesi alanındaki yüzyılı aşan tecrübe ve uzmanlığın ışığında bebeklerin en doğru beslenme olanaklarına ulaşabilmesini birincil önceliği olarak gören Milupa Aptamil, hazırlanan dört farklı bölümle hamilelik, 0-6 ay, 6-12 ay ve 12-36 ay bebekler için bilinmesi gerekenleri uzmanların anlatımıyla görüntülü olarak annelere ulaştırıyor. Her videonun sonunda ise anneler kendileri için iki farklı soruyla karşılaşacaklar. Her bölüme ait soruları doğru olarak yanıtlayan anneler ise Aptamil Akademi sertifikasının sahibi olacak.


Bebeklerin en hızlı geliştikleri ilk yıllarında annelerin doğru bilgilerle bebeklerinin beslenme ve bakımını yapmasının önemini vurgulayan Milupa Aptamil, Aptamil Akademi ile bebeğini en iyi şekilde yetiştirmek isteyen anneleri http://www.milupa.com.tr/aptamil-akademi adresine bekliyor.


Milupa Aptamil’i sosyal hesaplardan takip edebilirsiniz:


https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu
https://twitter.com/milupatr


Bir bumads advertorial içeriğidir.



Aptamil Akademi"de yerinizi almaya hazır mısınız?



 


Prada sonbahar-kış 2013 sezonu için hazırlattığı “Real Fantasies” adındaki sürrealist filmi yayınladı.  AMO creative team ile ortaklaşa yapılan iki dakikalık videoda bir çok kadın ve erkek model yer aldı. Filmin sanat  çalışmaları bir kez daha Lok Jansen ve Jeroen Koolhaas tarafından yapıldı


 




Prada Sonbahar - Kış 2013 Tanıtım Filmi; Real Fantasies



Pantolon, CHICNOVA, CHICNOVA.COM



Elbise, ZARA



Ayakkabı, CONVERSE



Etek, SAVOUS


Siz de stilinizle Günün Görünüşü bölümünde yer almak isterseniz fotoğrafınızı Instagram’da #pemberuj olarak etiketleyin. Ya da iletişim sayfamızdan bize ulaşın :)


görsel: lookbook.nu



Günün Görünüşü 29.07.2013




 



Markanın ilkbahar – yaz 2013 kampanyasının yıldızları Anja Rubik ve Karmen Pedaru  Gucci’nin iPad gerisi Gucci Style için Clement Chabernaud ile birlikte Benjamin Grillon‘un objektifi karşısına geçtiler.  /Makyaj  Ernesto Montenovo, Saç Aaron Henrikson



 



 











Gucci Style İlkbahar / Yaz 2013 - Anja Rubik ve Karmen Pedaru



Etek, THREE FLOOR



Ayakkabı, CHOIES.COM



Floral Şort, OOHLALUXE



Clutch, 3.1 PHILLIP LIM

Etek, ZARA


Siz de stilinizle Günün Görünüşü bölümünde yer almak isterseniz fotoğrafınızı Instagram’da #pemberuj olarak etiketleyin. Ya da iletişim sayfamızdan bize ulaşın :)


görsel: lookbook.nu



Günün Görünüşü 28.07.2013



Belki henüz yaz mevsiminden kopmaya hazır değiliz, fakat sonbahar kış sezonu kapıda. Hadi gelin, önümüzdeki sezon soğuk günlerde ayağımızı sarmalayacak, aynı zamanda stilimizi en şık biçimde tamamlayacak olan ayakkabı modellerine bir göz atalım. İşte 2013 sonbahar kış sezonunda öne çıkan ayakkabı trendleri;


Sandalet Çizmeler



Bu sezondan sandalet çizmelere ve gladyatör çizmelere zaten aşinayız. Anlaşılan 2013 sonbahar kış sezonunda da soğuk hava sandalet çizmelerin yükselişini engelleyemeyecek ve yine moda olacak. Jason Wu, Phillip Lim, Kenzo gibi isimlerin koleksiyonlarında yer alan sandalet çizmeler, klasik çizmelere alternatif olacak gibi görünüyor.


Bağcıklı Ayakkabılar



Önümüzdeki sezonun öne çıkan ayakkabı modellerinden biri de bağcıklı ve topuklu ayakkabılar. İster Ohne Titel, Jason Wu gibi isimlerin seksi, feminen ayakkabı modelleri, isterse de Moschino, Chloe gibi isimlerin bot modelleri olsun, önümüzdeki kış sezonunda stilinize uygun mutlaka bir bağcıklı ayakkabı bulabilirsiniz.


Desenli Ayakkabılar



2013 sonbahar kış koleksiyonlarda tercih edilen düz ve koyu renkli kıyafetlere renk katmak ve kombinleri canlandırmak adına Roberto Cavalli, Erdem, Emporio Armani gibi isimler koleksiyonlarında renkli ve desenli ayakkabılara yer vermiş. Bu durumu “ayaklarda parti var” şeklinde tabir etmek bence oldukça isabetli olacak :)


Lastik Tabanlı Ayakkabılar



Stella McCartney, Rochas, Carven gibi isimler, 2013 sonbahar kış koleksiyonlarında tırtıklı, lastik tabanlı ayakkabı modellerine yer verdi. Fazla feminen bir görünüme sahip olmasalar da, soğuk kış günlerinde ayağınızı yere sağlam basmak ve uzun süreli kullanım sağlamak için tasarlandıklarını düşünüyorum.


Boyfriend Ayakkabılar



Erkek ayakkabılarından esinlenilerek tasarlanan modeller maskülen tarzı sevenler tarafından her zaman tercih edilebilir nitelikte olmuştur. Önümüzdeki soğuk sezon için de bu durum geçerli olacağa benziyor. Dries Van Noten, Michael Kors, Jil Sander, koleksiyonlarında boyfriend ayakkabı modellerine yer verenlerden sadece birkaçı.


Siz ne düşünüyorsunuz peki önümüzdeki sezonun ayakkabı modelleri hakkında?



2013 Sonbahar Kış Ayakkabı Trendleri



Ünlülerin son zamanlarda dikkat çeken saç modellerinden biri saçın kısaymış gibi görünmesini sağlayan “sahte kısa saç modeli“. Özellikle saçında değişiklik yapmak isteyenler, fakat bir türlü saçını kısa kestirmeye cesaret edemeyenler için ideal bir saç modeli bence :) Değişiklik mi istediniz, canınız mı sıkıldı? Saçınızı kıvırın ve ensenize tutturuverin gitsin!


Taylor Swift, Emma Watson, Amy Adams, Naomi Watts, Haley Bennett gibi isimlerin kullandığı bu saç modeli hakkında siz ne düşünüyorsunuz peki?



Trend: Sahte Kısa Saç Modeli



Tokyo sokaklarında çekimi yapılan 3.1 Phillip Lim‘in sonbahar 2013 kampanyasında Japon aktris Kiko Mizuhara ve gitarist Paul Simonon’un oğlu  Louis Simonon yer aldı. Çekimleri  But Sou Lai gerçekleştirdi. Kampanyanın videosunu aşağıda bulabilirsiniz.





3.1 Phillip Lim Sonbahar 2013 Kampanyası - Kiko Mizuhara



Elbise, SHEINSIDE, SHEINSIDE.COM



ruxandraioana (Instagram)



Elbise, GLAMOUR CHIC



Tulum, MUSTARD CARTEL, MUSTARDCARTEL.COM


Siz de stilinizle Günün Görünüşü bölümünde yer almak isterseniz fotoğrafınızı Instagram’da #pemberuj olarak etiketleyin. Ya da iletişim sayfamızdan bize ulaşın :)


görsel: lookbook.nu



Günün Görünüşü 27.07.2013